Presentations 2015

1st Food Safety Conference


“Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν – η εφαρμογή του στην Ασφάλεια Τροφίμων”

Νίκος Φαραντούρης, BU Sustainability Manager Greece & Cyprus, Coca-Cola HBC

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 18904 KB)

“Εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου ΤΥΡΑΣ ΑΕ – Συνθήκες για τη διασφάλιση της ποιότητας των αποτελεσμάτων”

Σοφία Κουτσιάνη, Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Όμιλος ΤΥΡΑΣ

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 5103 KB)

“Critical Tracking Events for Seafood Traceability”

Ανδρέας Μαρουντάς, Quality Assurance & Quality Control Director, Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Β.Ε.Ε

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 10606 KB)

“Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων: κρίσιμοι παράγοντες, δυσκολίες και έξυπνες λύσεις”

Γιώργος Γούλας, Food Safety Senior Consultant, PRIORITY Quality Consultants

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1247 KB)

“H ασφαλής χρήση των αρωματικών υλών στα τρόφιμα”

Ειρήνη Χριστοδουλάκη, Quality Control Manager, Vioryl Agro S.A

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 11867 KB)

“Ασφάλεια τροφίμων & Πιστοποίηση – Νέες τάσεις και δεδομένα”

Χαράλαμπος Αγγελούδης, Διευθυντής Πιστοποίησης, TÜV AUSTRIA HELLAS

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 811 KB)

“Ένταξη προγράμματος λίπανσης βιομηχανίας τροφίμων στο HACCP”

Χαράλαμπος Αποστολίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Μέλος Δ.Σ., Hellenic Maintenance Society

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 6557 KB)

“A food safety strategy for global Logistics operations: A global concept with local relevance”

Νίκος Μπέσσας, Head of Global Logistics Quality Assurance, METRO Cash & Carry International

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1723 KB)

“Σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογία: Συνδυασμός για την ασφάλεια των τελικών τυροκομικών προϊόντων από τον παραγωγό ά ύλης στη συσκευασία.”

Κατερίνα Ματθαιοπούλου, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας, ΗΠΕΙΡΟΣ AEBE

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 10967 KB)

“Ανάλυση & επικοινωνία του κινδύνου”

Χρήστος Αποστολόπουλος, Διευθυντής Ολικής Ποιότητας (SHEQA) & Ασφάλειας Τροφίμων, FrieslandCampina Ελλάς

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1674 KB)

“Shelf life indicators and packaging engineering at olive oil”

Δρ. Αντώνης Καναβούρας, PhD, Καθηγητής, Συσκευασία Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 4788 KB)

“Ασφάλεια τροφίμων, η ευθύνη του cash and carry”

Δρ. Κυριακή Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Τομέα Διασφάλισης Ποιότητας, MΑΚRΟ Cash & Carry – Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1620 KB)

“Δράση & Ανάδραση για την εμπέδωση της διατροφικής ασφάλειας”

Χρήστος Μουρτζιόπουλος, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας, Μπάρμπα Στάθης

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 7066 KB)

“Food safety – practices and behaviors”

Δημήτρης Συμεωνίδης, Διευθυντής εργοστασίου, Nestle

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2168 KB)

“Κίνδυνοι κατά τη διακίνηση γαλακτοκομικών προϊόντων και τρόποι αντιμετώπισης”

Δρ. Κέλλυ Καλαντζή, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας, Δέλτα Τρόφιμα A.E

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 7573 KB)

“Ten keys to safer food”

Βασίλης Θεοδοσίου, Food Safety Expert, Professional member of the Institute of Food Technologists

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 7027 KB)

“Ο ρόλος του ΕΦΕΤ στην Ασφάλεια των Τροφίμων και στην Προστασία της Υγείας του Καταναλωτή”

Άγγελος Βακαλόπουλος, DVM, MPH, Προϊστάμενος Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας, ΕΦΕΤ

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 15450 KB)