Presentations 2016

2nd Food Safety Conference


“Food Fraud – Νοθεία και απάτη στα τρόφιμα”

Ανδρέας Σουλιώτης, Επικεφαλής Επιθεωρητής Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2238 KB)

“Ασφάλεια Τροφίμων: Ενισχύοντας το παρόν με το βλέμμα στο μέλλον”

Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης, Βιολόγος-Μικροβιολόγος Τροφίμων, Δ/νση Εργαστηριακών Ελέγχων, Ε.Φ.Ε.Τ

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 3162 KB)

“Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων: απαραίτητο εργαλείο στην αγορά των εξαγωγών και ο ρόλος της Qualiment για την επιλογή τους”

Ιωάννης Ράπτης, Διευθυντής Ανάπτυξης και Marketing, Qualiment

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2379 KB)

“ΑΒ Product integrity – develop and implement policies to meet current and upcoming concerns of stakeholders and mitigate risks for the company”

Διονύσης Διονυσόπουλος, Quality Assurance Director, ΑΒ Βασιλόπουλος

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 4926 KB)

“Food for Things”

Μιχάλης Μανούσος, ιδρυτής, SlashBack

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 3829 KB)

“Τα Ιδιωτικά Σχήματα επόμενη μέρα στην πιστοποίηση των επιχειρήσεων τροφίμων”

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, Δ/ντης Ανάπτυξης Αγροδιατροφικού Τομέα TÜV AUSTRIA HELLAS

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1682 KB)

“Το ταξίδι του κόκκου Agrinο: συστήματα ιχνηλασιμότητας από τον ντόπιο καλλιεργητή μέχρι το πιάτο”

Δρ. Αθανασία Κυρίτση, Quality Systems Manager, Agrino

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 12575 KB)

“New challenges in Food Service; Meeting customer demands for Fresh Ingredients”

Αναστασία Αλετρά, Food Safety & Quality Control Manager, T.G.I. FRIDAY’S Greece

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1966 KB)

“One Big Data Challenge – Η μεγάλη στρατηγική πρόκληση στην ασφάλεια τροφίμων”

Γιάννης Στοΐτσης, Chief Operations Officer, Agroknow

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 6512 KB)

“Best Practices on Risk Assessment in Food Contact Materials – Regulations & Tools”

Δημήτρης Μαντής, Πρόεδρος ΣΥΒΙΠΥΣ

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 3876 KB)