Presentations 2017

3rd Food Safety Conference


“Διασφάλιση ποιότητας από το χωράφι μέχρι το ράφι”

Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 541 KB)

“Food fraud as a preventive tool of food safety”

Νίκη Χατζοπούλου, Δ/τρια Συστημάτων Ποιότητας & Προμηθευτών Γάλακτος και Χυμών Δέλτα τρόφιμα, Vivartia

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1257 KB)

“Αυθεντικότητα των οσπρίων”

Κλαίρη Καραχάλιου, Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου και Προμηθειών πρώτων υλών οσπρίων, 3αλφα

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2399 KB)

“Food Integrity”

Paul Brereton, Head of Agri-food Research, Fera Science

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 4230 KB)

“Η κρίσιμη πληροφορία και τα στατιστικά που απαιτούνται σήμερα για τη διαχείριση του κινδύνου στα τρόφιμα απέχουν μόλις μερικά κλικ”

Γιάννης Στοΐτσης, CEO Foodakai

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 3828 KB)

“Food Integrity as a Fact for Eurocatering S.A”

Ιωάννα Αγγελοπούλου, Διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας, Eurocatering Α.Ε.

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1421 KB)

“Τεκμηριώνοντας την πλήρη απουσία νοθείας στα τρόφιμα (food integrity). Από τη θεωρία στην πράξη”

Χρήστος Μουρτζιόπουλος, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας, Μπάρμπα Στάθης

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1503 KB)

“Food Fraud Prevention”

Frederic Aymes, Quality Manager Southeastern Europe and Adriatic Region, Nestle

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 5285 KB)

“Το όραμα για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στον κλάδο των τροφίμων”

Καθηγητής Γ.-Ι. Νυχάς, Μέλος του Συμβουλίου Καθοδήγησης της Ελληνικής Τ.Π «Food for Life»

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 890 KB)

“Food safety in the 21st century: trends and challenges”

Christine Weiker, Secretary General, European Cold Storage and Logistics Association

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1627 KB)

“Πρότυπα GS1: Απαραίτητο εργαλείο για την ασφάλεια τροφίμων”

Δημήτρης Χρήστου, Director, Market Development, GS1 Association Greece

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1488 KB)

“How Coca –Cola HBC Shaping the Future of Food Safety”

Zoltan Syposs, Group QSE Director Coca –Cola HBC

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2301 KB)

“Μεταβλητές στην σχεδίαση ασφαλούς προϊόντος. Το παράδειγμα της υδροπονίας”

Σπύρος Σολδάτος, Διευθυντής Θερμοκηπιακής Μονάδας, Πρότυπες Υδροπονικές Καλλιέργειες Μεσολογγίου – Today’s

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2792 KB)

“Soft Drink Nutrition and Food Safety”

Μαρία Παπαδάκη, Σύμβουλος σχεδιασμού, ανάπτυξης προϊόντων και Διασφάλισης Ποιότητας, Green Cola A.E.

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2292 KB)

“Ασφάλεια τροφίμων σε καθετοποιημένη πτηνοτροφική παραγωγή: Σύγχρονες και διαχρονικές τεχνολογίες – μελλοντικές προκλήσεις”

Απόστολος Πατσιάς, Υπεύθυνος Μικροβιολογικού-Χημικού Εργαστηρίου, Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1257 KB)

“Έλεγχος Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Δικτύου Franchise – HygieneAdvisorsCanCausePanic”

Άννα Λεκατσά, Διευθύντρια Ποιοτικού Ελέγχου, Γρηγόρης Μικρογεύματα

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2680 KB)

“Καφές, από τη φάρμα στο φλιτζάνι”

Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, R&D Director Coffee Island

Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 3263 KB)