Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 541 KB)
Νίκη Χατζοπούλου, Δ/τρια Συστημάτων Ποιότητας & Προμηθευτών Γάλακτος και Χυμών Δέλτα τρόφιμα, Vivartia
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1257 KB)
Κλαίρη Καραχάλιου, Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου και Προμηθειών πρώτων υλών οσπρίων, 3αλφα
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2399 KB)
Paul Brereton, Head of Agri-food Research, Fera Science
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 4230 KB)
Γιάννης Στοΐτσης, CEO Foodakai
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 3828 KB)
Ιωάννα Αγγελοπούλου, Διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας, Eurocatering Α.Ε.
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1421 KB)
Χρήστος Μουρτζιόπουλος, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας, Μπάρμπα Στάθης
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1503 KB)
Frederic Aymes, Quality Manager Southeastern Europe and Adriatic Region, Nestle
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 5285 KB)
Καθηγητής Γ.-Ι. Νυχάς, Μέλος του Συμβουλίου Καθοδήγησης της Ελληνικής Τ.Π «Food for Life»
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 890 KB)
Christine Weiker, Secretary General, European Cold Storage and Logistics Association
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1627 KB)
Δημήτρης Χρήστου, Director, Market Development, GS1 Association Greece
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1488 KB)
Zoltan Syposs, Group QSE Director Coca –Cola HBC
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2301 KB)
Σπύρος Σολδάτος, Διευθυντής Θερμοκηπιακής Μονάδας, Πρότυπες Υδροπονικές Καλλιέργειες Μεσολογγίου – Today’s
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2792 KB)
Μαρία Παπαδάκη, Σύμβουλος σχεδιασμού, ανάπτυξης προϊόντων και Διασφάλισης Ποιότητας, Green Cola A.E.
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2292 KB)
Απόστολος Πατσιάς, Υπεύθυνος Μικροβιολογικού-Χημικού Εργαστηρίου, Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 1257 KB)
Άννα Λεκατσά, Διευθύντρια Ποιοτικού Ελέγχου, Γρηγόρης Μικρογεύματα
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 2680 KB)
Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, R&D Director Coffee Island
Κατεβάστε την παρουσίαση (Zip 3263 KB)