5th Food Safety Conference

Presentations 2019

Think & Act on Food Safety Challenges


“Ακροβατώντας μεταξύ ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας, πολιτικής και επιχειρηματικότητας”

Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης, Προϊστάμενος Τμήματος Εργαστηρίων Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων Αθήνας, Διεύθυνση Εργαστηριακών Δομών, ΕΦΕΤ
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Τεχνολογίες αιχμής στον έλεγχο και την ασφάλεια τροφίμων”

Χαράλαμπος-Φίλιππος Ιωσηφίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΜΑΛΒΑ
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Cooperation with vision in a changing world”

Sérgio Luis Potier Rodeia, Scientific Officer, Communication, Engagement and Cooperation Department, EFSA
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Novel Food & Nutrigenomics: the current legislative standing and the ways new technology can impact food industry”

Ιωάννα Μιχαλοπούλου, Attorney-at-Law LL.M., Medical, Pharma and Life Sciences Specialist, Michalopoulou & Associates
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Aσφάλεια τροφίμων και πτήσεων: βίοι παράλληλοι”

Νίκος Φαραντούρης, Διευθυντής Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Ασφάλειας Εργαζομένων, Ελλάδα & Κύπρος, Coca-Cola Hellenic
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Σχεδιασμός για την ασφάλεια τροφίμων”

Στέφανος Στεφανάκης, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας, Όμιλος Chipita
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“BeReady™: Novel Food & European Poison Center”

Βίκυ Τσαρπαλή, Regulatory Affairs Consultant SUSTCHEM Τεχνική Συμβουλευτική
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Ασφάλεια ως ευκαιρία για καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων”

Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων, Διευθυντής εργοστασίου και R&D, Λάβδας
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Advanced food authenticity testing solutions as a tool in the food fraud risk mitigation plan”

Dr. David Psomiadis, Head of the Lab, Business Development Manager, Imprint Analytics
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Food Defense – A matter of common sense?”

Dr. Atanasios Moschos, Quality, Security & Safety Director Leonidas
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Environmental monitoring programs in food industry”

Νικόλαος Γκιώνης, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Από το food safety στο product integrity”

Νατάσα Μωραϊτίδου, Quality Assurance Manager, ΑΒ Βασιλόπουλος
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Η κουλτούρα της ασφάλειας των τροφίμων”

Δρ. Κυριακή Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Τομέα Διασφάλισης Ποιότητας, MART Cash & Carry – Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Ημερομηνία λήξης τροφίμων: εργαλεία ελέγχου και διασφάλισης στη ψυκτική αλυσίδα τροφίμων”

Δρ. Ελένη Γώγου, National Technical University of Athens School of Chemical Engineering Laboratory of Food Chemistry and Technology
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Η σύνδεση της παραγωγής με την εστίαση μέσω νέων τεχνολογιών”

Παναγιώτα Θασίτου, Προϊσταμένη Διαχείρισης Ποιότητας Ηellenic Catering
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Έλεγχος ποιότητας στις λευκοσιδηρές συσκευασίες”

Ιωάννης Ρώσσης, Διευθυντής Ποιότητας, ΕΛΣΑ-SILGAN Μεταλλικές Συσκευασίες
Κατεβάστε την παρουσίαση